Координаторът на партията на Валери Симеонов в Костинброд Анелия Велева

...
Координаторът на партията на Валери Симеонов в Костинброд Анелия Велева
Коментари Харесай

Проговори партийната шефка, обвинена в трафик на бежанци край Пловдив

Координаторът на партията на Валери Симеонов в Костинброд Анелия Велева подаде оставка. Това се случи, откакто беше арестувана дружно с петима души, упрекнати в трафик на бежанци.
„ Невинна съм. Подадох заявление само, с цел да не очерням името на партия НФСБ и в частност на Валери Симеонов”, съобщи Анелия Велева, представена от TrafficNews.

С решение на Районния съд в Пловдив единствено тя беше освободена от ареста с мярка подписка. Тя изяснява замесването на името й в тази ситуация с политически претекстове.

„ Нямам нищо, с което да се тормозя, почтен човек съм и съм човек с бизнес.”, сподели още Велева.

В ареста остават другите петима души, за които магистратите взеха непрекъсната мярка „ задържане под стража”. Групата е била следена от 2 месеца и в събота служителите на реда заложили капан на автомагистрала „ Тракия “. Трафикантите на бежанци употребявали четири автомобила, като първият бил пилотен, а в идващите два превозвали двама сирийци и четирима афганистанци. Шестимата българи са привлечени като обвинени за подкрепяне на бежанци, за имотна полза. Срещу Анелия Велева обаче доказателствата са спорни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР