Контузията на Неймар от вчерашния мач срещу Лил ще го

...
Контузията на Неймар от вчерашния мач срещу Лил ще го
Коментари Харесай

Оптимистични новини за Неймар

Контузията на Неймар от вчерашния мач против Лил ще го извади от игра за най-малко две седмици. Бразилецът означи един от головете за трагичния триумф на парижани с 4:3, само че при започване на второто полувреме пострада след единоборство с Жозе Фонте и беше изнесен на носилка. След мача наставникът на ПСЖ Кристоф Галтие съобщи, че става дума за навехнат гален, а няколко часа по-късно от клуба излязоха с спомагателна информация. 

“След като контузи глезена си в мача против Лил, Неймар мина ядрено-магнитен резонанс. Изследването сподели, че няма фрактура. Нова оценка на степента на травмата ще бъде направена след 48 часа ”, се споделя в известието на френския гранд. 

Според френските медии Неймар ще отсъства от терените сред две и три седмици. Не е изключено бразилският национал да вземе присъединяване в реванша от осминафиналите на Шампионската лига против Байерн (Мюнхен). 

Междувременно, Килиан Мбапе за следващ път отхвърли слуховете, че е в обтегнати връзки с Неймар. В скорошно свое изявление нападателят сподели, че футболистите на ПСЖ би трябвало да се хранят вярно и да спят задоволително, като съгласно мнозина той е имал поради точно Неймар. 

“Не, не съм атакувал или посочвал с пръст Неймар. Надявам се травмата му да не е сериозна и той скоро да се завърне в игра, тъй като имаме потребност от него ”, разяснява Мбапе.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР