Контузията на баскетболната звезда на Далас Маверикс Лука Дончич не

...
Контузията на баскетболната звезда на Далас Маверикс Лука Дончич не
Коментари Харесай

Контузията на Лука Дончич не е сериозна

Контузията на баскетболната звезда на Далас Маверикс Лука Дончич не е сериозна, увери журналистът на ESPN Ейдриън Войнаровски.

Словенецът получи контузия в бедрото при провалянето от Ню Орлиънс Пеликанс през вчерашния ден, а след края на дуела самият той внесе ужас измежду последователите на Маверикс със своя коментар.

" Не е положително. Не разбирам какво стана и ми е необичайно. Нямам визия какво се случи. Усещам болки най-много при отскок, защото за него ми е необходим подтик и от двата крайници. Скоковете са в действителност сложни ", показа Дончич.

Ейдриън Войнаровски обаче побърза на успокои почитателите на " маврите ", че положението на Дончич надалеч не е толкоз притеснително, колкото се смяташе първоначално.

" Ядрено-магнитният резонанс е чист и се чака Дончич да се завърне незабавно, щом дискомфортът отшуми ", написа Войнаровски в обществените мрежи.

До момента през сезона Лука Дончич има изиграни 57 мача, в които е записал 33.0 точки, 8.6 битки и 8.0 асистенции приблизително по мач и с съществена заслуга за положителното показване на Далас в НБА. В момента " маврите " се намират на 6-то място в Западната конференция с баланс 34-33.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР