Концертите му са незабравими, енергията му заразяваща, излъчването неповторимо и

...
Концертите му са незабравими, енергията му заразяваща, излъчването неповторимо и
Коментари Харесай

Легендарният Том Джоунс се завъща на българска сцена

Концертите му са незабравими, силата му заразяваща, излъчването неповторимо и поради добре известна на меломаните преживелица в зората на кариерата му и до ден сегашен на концертите му дамите развяват бикини и ори и го замерват с тях. Той е изпълнителят, който застрахова космите на гърдите си за 7 милиона $ през 2008 година

Той е огромният! И това лято българската аудитория за следващ път ще има невероятната опция да го чуе онлайн тъй като София ще е част от турнето му  Отбележете си датата 19 юни и си припомнете какъв брой пъти сте танцували разкрепостено на Sex Bomb, или сте пели с цяло гърло Mama Told Me Not to Come.

Легендарният уелски реализатор сър Том Джоунс продължава да се радва на известност по целия свят, завладявайки публиката с безконечните си шлагери и неизчерпаемия си гений и харизма. Със забележителната си кариера, продължаваща повече от шест десетилетия, Джоунс е считан за един от най-великите артисти на всички времена, продал над 100 милиона плочи и получил голям брой награди.

Кариерата му е изпълнена с многочислени оценки и самопризнания, в това число скъпото рицарско звание от кралица Елизабет II през 2006 година, голям брой награди BRIT, премия Silver Clef, влиятелната премия на Music Industry Trusts и премия Hitmaker от Залата на славата на създателите на песни в Съединени американски щати.

Наред с турнетата и новите записи, Джоунс е и дълготраен треньор на, мощно зает е  с фондация, както и с поредност други благотворителни дела.

Автобиография му  е безспорен бестселър, а издаденият през 2021 година албум  го направи най-възрастния артист, заемащ място Номер 1 в класацията за публични албуми на Обединеното кралство, изпреварвайки Боб Дилън.

„ Сър Том Джоунс стои устойчиво на историческо място с музиката си в България и по света като един от най-успешните актьори на всички времена, преминавайки през музикални столетия и жанрове, пресичайки класовите разделения и привличайки всички полове и възрасти и феновете му в у нас ще имат още една опция да станат част от спектакъла на уелската легенда. ” Пише в формалната покана на уредниците и ние не може да не се съгласим.

За повече настояща информация и вести, събитието във фейсбук е.

Билетите за концерта на сър Том Джоунс влизат в продажба от 23 февруари в мрежата на

 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР