Концерти в общо 21 български града включва лятното турне на

...
Концерти в общо 21 български града включва лятното турне на
Коментари Харесай

С концерти в още 19 града продължавалятното турне на великотърновския театър

Концерти в общо 21 български града включва лятното турне на Музикално-драматичния спектакъл „ Константин Кисимов “ във Велико Търново.

До края на септември артистите и музикантите ще се показват на открити подиуми и в театри в цялата страна, като в някои от градовете ще гостуват по два пъти.

Началото беше сложено с величествен концерт в Летния спектакъл във Велико Търново, по време на който среща си дадоха мюзикълът и рокът. Публиката възнагради обилно с овации взаимните осъществявания на рок музикантите от Б.Т.Р. с оркестъра на великотърновския спектакъл с диригент Маестро Георги Патриков. В програмата като солисти вземат участие Наско от Б.Т.Р., Теодора Петрова, Миряна Калушкова и Гергана Стоянова, а водещ на музикалния театър е артистът Цветелин Илчев. Специални посетители във Велико Търново бяха младите гении от „ Джуниър бенд “ при СУ „ Емилиян Станев “ с началник Йордан Цветанов.

През юни концертът „ Мюзикъл и рок “ беше показан с огромен триумф в Добрич и в Шумен. На 19 юли екипът на МДТ дружно с Б.Т.Р. ще гостуват на сцената на Драматичен спектакъл „ Стоян Бъчваров “ във Варна, а на идващия ден – в Летния спектакъл във Военен клуб – Русе. Турнето продължава на 25 август в Лятно кино „ Орфей “ в Пловдив и на 26 август в Културния център в Стара Загора. Летният тур с Б.Т.Р. ще приключи на 13 септември в Летния спектакъл в Бургас.

Общо 14 града ще посети екипът на МДТ „ Константин Кисимов “ и с концерта „ Отражения “ с обичания Орлин Горанов. Музикалният план, в който също вземат участие оркестърът и солисти на великотърновския спектакъл с диригент Георги Патриков, се оказа извънредно сполучлив. През април той беше показан в шест града, а осъществените доходи от него възлизат на 50 000 лева

Лятното турне на „ Отражения “ стартира на 15 юли от Ямбол и продължава на 16 юли в Бургас. На 3, 4 и 5 август артистите ще гостуват в Созопол, Поморие и Свети Влас. Още девет концерта са планувани до края на септември – в Панагюрище, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Сливен, Казанлък, Кюстендил, Дупница и Перник.

Снимки Марина Чамуркова-Недекова
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР