Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго на площад Свети

...
Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго на площад Свети
Коментари Харесай

Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго се излъчва онлайн по света

Концертът на Соня Йончева и Пласидо Доминго на площад " Свети Александър Невски " ще бъде предаван на стрийм по целия свят, оповестиха уредниците от SY11. Оперната церемония на 31 август ще може да се гледа от всяка точка на особено основания за задачата сайт , от който ще става и закупуването на билетите. Те костват 39 лв. и ще бъдат в продажба след 15 август. Поради огромния интерес, записът ще може да се гледа и след концерта, като цената остава същата. 

На уеб страницата ще може да се види и документален филм за престоя на Пласидо Доминго и Соня Йончева в София, а в бъдеще се възнамерява да се качват и други продукции на SY11. Сайтът се създава взаимно със международния лидер в стрийминг услугите Vimeo, а 12 камери и 1 дрон ще подсигурят високо качество на излъчването от площада в центъра на София .

Точно две седмици преди концерта - на 17 август, в Градската градина ще бъде подредена и галерия с фотогрофии, показващи пътя на Соня Йончева през годините по огромните подиуми. В изложбата могат да се видят и планове на част от финалистите в състезанието, който оперната звезда разгласи за основаване на театрален тоалет за концерта й с Пласидо Доминго в София. 

След триумфа на Йончева в “Травиата ” на сцената на “Арена ди Верона ” и концерта й в границите на Музикалния фестивал в Залцбург, българската оперна звезда ще дойде в София със фамилията си. Тя ще посрещне персонално Пласидо Доминго, с който ще излязат на специфична сцена пред катедралния храм “Свети Александър Невски ” дружно с музикантите от Софийската филхармония и диригента Найден Тодоров.

Билети за концерта на цени от 60 до 250 лв. към момента могат да се купят от .

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР