Концертът на американската джаз-поп сензация ще бъде на 22 октомври

...
Концертът на американската джаз-поп сензация ще бъде на 22 октомври
Коментари Харесай

Кралете на винтиджа идват в Пловдив

Концертът на американската джаз-поп сензация ще бъде на 22 октомври в Plovdiv Event Center

Postmodern Jukebox на ретро гения Скот Брадли идват още веднъж в Пловдив! След седемгодишно неявяване „ кралете на винтиджа ” ще бъдат още веднъж посетители на Пловдив с новото си турне Life In The Past Lane Tour. Концертът им е на 22 октомври в Plovdiv Event Center 20.00 часа. Три дни преди този момент, на 19 октомври, групировката излиза в зала 1 на НДК.

Турнето им Life In The Past Lane Tour е тържество на най-великите музикални жанрове на XX век, показани в разпознаваеми модерни шлагери, само че пипнати с елегантната „ винтидж ” патина на Postmodern Jukebox.

Кои са те? Те са цветни, жизнерадостни, изумителни музиканти. Продават турнетата си на три континента и музиката им доближава до десетки милиона почитатели в мрежата по целия свят. Историята на Postmodern е като на кино. Зашеметяващ триумф от първия запис през 2012г. в дребния апартамент на техния основател и наставник Скот Брадли, пуснат в YouTube, до галактическите над 1 милиард гледания към днешна дата, с над 5,8 милиона почитатели, над 3 млн. фена във facebook и близо 1 млн. в Spotify. Хиляди изцяло разпродадени зали, стремглаво възходящ брой почитатели по целия свят, демонстрират, че концепцията да събереш в непрестанно обновяваща се групировка над 100 надарени вокалисти, инструменталисти и танцьори, е изцяло сполучлива.

Както постоянно Postmodern Jukebox ще избухнат на сцената в състав от най-хубавите модерни вокалисти, инструменталисти и степ танцьори и ще показват първокласно, стилно и запаметяващо се музикално прекарване, каквото нееднократно са подарявали на върлите си български почитатели.

Изненадващи специфични посетители, някои от най-големите звезди на групировката, постоянно се причисляват към главния състав, гарантирайки, че всяка среща онлайн с Postmodern е неповторимо и непредсказуемо музикално събитие.

„ Времената се трансформират и трендовете идват и си отиват, само че като Jaguar XK-Е от 1961 година класическите звуци от предишното се правят оценка единствено с възрастта. Независимо дали сте фенове на винила или на TikTok модата, елате с нас на едно незабравимо странствуване през 100 години безконечна музика ”, кани Скот Брадли своята аудитория.

Билети се продават в Билетен център пред общината, Туристически информативен център на Римския стадион, касата на Античен спектакъл (вход откъм АМТИИ), каса МаскАрт в ДК „ Борис Христов “, всички каси на Eventim и онлайн. .
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР