Концертът на “СкандаУ” във Варна е бил на косъм от

...
Концертът на “СкандаУ” във Варна е бил на косъм от
Коментари Харесай

Тото От “скандау” На Системи Преди Концерта Във Варна

Концертът на “СкандаУ” във Варна е бил на косъм от неуспех поради влошеното здравословно положение на Йонислав Йотов-Тото. Минути преди начало екип на “Бърза помощ” е дошъл в Двореца на културата и спорта, с цел да свести рапъра, който се почувствал зле. Бандата гостува на Морската столица на 5 октомври, само че инциденът е бил защитаван в загадка до момента.

Два часа преди началото на събитието, част от турнето “Хайвера тур”, Тото е бил на системи в една от съблекалните на залата. Диогнозата, която докторът е сложил, е “синунова тахикардия”. Тахикардията съставлява учестен сърдечен темп и е два типа – синусовата се демонстрира по време на физическо и прочувствено натоварване, а патологичната тахикардия поражда вследствие на вродени или добити болести на сърцето и другите органи, написа Пик.
Макар съгласно експерта да става дума за по-безобидната тахикардия, неприятното е, че Тото изпада в сходно положение не за пръв път.
Рапърът вдигнал кръвно и на финала на “Биг Брадър”, където отишъл да пази сътрудника си от Варна Наско Колев. Тогава първа помощ му оказала майката на Колев, която е здравно лице.

“Тото има проблеми и със стомаха, само че постоянно съумява да си ги реши по този начин, че да не му пречат на участията. Имало е случаи, в които 5 минути преди сцена е бил доста зле и излизането му е било на кантар. Засякох го в коридорите на залата във Варна с един жълт пуловер – кожата на лицето му бе в същия цвят като пуловера. Беше изпил доста медикаменти, само че се оказа, че стомашната му рецесия е доста сериозна и няма да стане без лекарска интервенция. Дойдоха лекари и му вкараха системи. Пред доктора Тото изреди 11-12 хапчета, които беше приел. А той му сподели: “Момче, първо би трябвало да те изчистя, преди да те лекувам” и му даде деен въглен”, описа сътрудника на Тото от “СкандаУ” – Лъчо.

Пред публиката във Двореца на културата и спорта във Варна рапърът излязъл да пее с абокат на ръката. Медикът от “Бърза помощ” предложил на Тото да си направи цялостна кръвна картина. Дали това е станало или не, от бандата не оповестяват. Но най-вероятно рапърът е отсрочил решението на здравословния си проблем, защото незабавно след концерта във Варна с Тото отлетяха към Съединени американски щати и Канада, където турнето им продължи.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР