Концернът PSA, владещ марките Peugeot, Citroen, а отскоро и Opel,

...
Концернът PSA, владещ марките Peugeot, Citroen, а отскоро и Opel,
Коментари Харесай

Ще купи ли PSA и Jaguar Land Rover?

Концернът PSA, владещ марките Peugeot, Citroen, а неотдавна и Opel, може да купи марките Jaguar и Land Rover, които сега са благосъстоятелност на индийците от Tata Motors. Такава информация се появи в интернет пространството, а първоизточникът ѝ е Press Association, които извадиха документ, представящ преимуществата от сходно обединение.

Вътрешни източници от Jaguar Land Rover пък са удостоверили за разискване на такава опция, което обаче се води от топ мениджмънта при закрити порти. Според анонимните източници договарянията вървят много бързо, за което оказва помощ и териториалната непосредственост на двете щабквартири във Англия.

В публично изказване по тематиката PSA заяви, че не бързат да купуват Jaguar Land Rover, само че в случай че се отдаде такава опция, каквато с Opel, няма да пропуснат да й извърнат внимание. В решенията на PSA ефективно присъединяване имат и китайците от Dongfeng, които, както е известно, дадоха съществено финансово рамо на французите, с цел да могат да придобият Opel.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР