Контрольор свалил японски турист от трамвай заради неперфориран билет. Случката

...
Контрольор свалил японски турист от трамвай заради неперфориран билет. Случката
Коментари Харесай

Контрольор свалил японски турист от трамвай заради непродупчен билет

Контрольор свалил японски екскурзиант от трамвай поради неперфориран билет . Случката от събота към обяд , разиграла се в трамвай по линия №5, възмути стотици хора в обществените мрежи след пост на свидетел, написа NOVA.

В нарушаване ли е бил японецът и в действителност ли са го глобили? 

Дочка Андреева става очевидец на свалянето на екскурзианта от транспортното средство.

Летен опит: Може ли чужденец да се оправи самичък в София? (ВИДЕО)

" Пред мен беше седнал японец, държеше билетче в ръка ", спомня си Дочка. Билетчето обаче не било перфорирано. Тогава в трамвая се качил инспектор, изискал билета на японеца и той го дал . След това проверяващият редовността на пътницит е посочил на чужденеца, че би трябвало да слезе . Докато слизали, Дочка попитала какъв е казусът и получила отговор - неперфориран билет.

След като Андреева споделя всичко това в пост в обществените мрежи, недоволните реакции не закъсняват. 

Летище София: в клопката на простащината

Беше доста неприятно за човек, който знае какво коства на една страна да се утвърди като туристическа дестинация , споделя очевидката и добавя, че не може по този метод да гоним чужденците и да вършим неприятна реклама на страната.

Ръководителят на „ Контрол по редовността на пасажерите ” в ЦГМ Алексей Фикинчев  уточни, че екскурзиантът не е бил санкциониран, а контрольорът го е пуснал да си върви . На въпрос дали в сходна обстановка съответният инспектор може просто да продупчи билета на чужденеца , който не знае за разпоредбите у нас, Фикинчев отговори утвърдително. " По принцип да и подобен е съветът към всички контрольори ", сподели той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР