Контролно-пропускателните пунктове и полицейските патрули за следене на спазването на

...
Контролно-пропускателните пунктове и полицейските патрули за следене на спазването на
Коментари Харесай

Проверките на карантината доведоха до хващането на дрога за стотици хиляди в Австралия

Контролно-пропускателните пунктове и полицейските патрули за следене на спазването на карантинните ограничавания в Австралия поради ковид доведоха до изземването на опиати за стотици хиляди долари, съобщи ДПА.

Днес полицията в щата Куинсланд заяви, че управляващите са иззели марихуана за към 450 000 австралийски $ (285 000 щатски долара) на едно такова контролно-пропусквателен пункт.  Незаконната субстанция е била укрита в автомобил, опитал да влезе в щата Нов Южен Уелс.

31-годишен мъж е упрекнат в владеене на опиати и е санкциониран с 1334 $ за това, че е излязъл с колата си без уважителна причина.

Отделните щати в Австралия, в това число Куинсланд не разрешиха да се пътува сред избрани райони, в случай че това не е неотложно, и разположиха полицейски контролно-пропускателни пунктове.

Вчера в Сидни са повдигнати обвинявания на трима души за владеене на опиати и оръжие, откакто автомобилът им бил спрян от полиция за това, че в него имало повече от двама души. Освен повдигнатите обвинявания мъжете са санкционирани с по 1000 $ за това, че са били на открито по време на карантината без уважителна причина.

В сряда при инспекция на мъж в предградие на Сидни поради неспазване на карантинните ограничавания у него са открити опиати за 50 000 $.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР