Контролата между Барселона и Ювентус, играна на стадион Котън Боул

...
Контролата между Барселона и Ювентус, играна на стадион Котън Боул
Коментари Харесай

Дембеле и Кийн с по два гола в равенството между Барселона и Ювентус

Контролата сред Барселона и Ювентус, играна на стадион " Котън Боул " в Далас (Тексас), Съединени американски щати приключи при резултат 2:2. Осман Дембеле се разписа два пъти за каталунците, до момента в който Мойзе Кийн бе прецизен за " бианконерите ".

Възпитаниците на Шави Ернандес поведоха в резултата в 34-ата минута след необикновен пробив по десния фланг на Осман Дембеле, приключил с компактен изстрел от дребен ъгъл.

Играчите на Масимилиано Алегри дадоха отговор с гол пети минути по-късно. Мойзе Кийн засече с едно допиране извеждащо подаване в наказателното поле на Хуан Куадрадо.

Испанският гранд си върна преднината в ответната офанзива. Голмайсторът на отбора удвои головата си сметка в дуела с нов впечатляващ пробив по дясното крило и фалцов удар в далечния ъгъл.

След почивката Мойзе Кийн още веднъж бе прецизен с шут с десния крайник от вътрешността на наказателното поле, с цел да оформи крайния резултат.

В 68-ата минута резервата Рафиня стреля в напречната греда от директен свободен удар. Топката попадна в краката на Ансу Фати, който също откри горната греда.



На 31 юли, неделя, Барселона гостува на Ню Йорк Ред Булс, а в същия ден Ювентус ще премери сили с първенеца на Испания Реал Мадрид на стадион " Роуз Боул " в Пасадена (Калифорния), Съединени американски щати.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР