Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, обявени уж за

...
Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, обявени уж за
Коментари Харесай

СДС: Консултациите с проруски и протестърски партии свалиха маската на Радев

Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, оповестени сякаш за датата на изборите, изцяло смъкнаха маската на жителя на „ Дондуков “ 2. Това се споделя в позиция на Съюз на демократичните сили във връзка със срещите на президента с няколко политически обединения през уикенда, публикувана от пресцентъра на партията.

"Той предложения партии и придвижвания, основани в последните години или месеци, множеството от тях проруски и свързани с митингите против актуалното ръководство. Но избра да не помни проевропейски партии с дългогодишна история ", декларират от Съюз на демократичните сили.

По-нататък в текста на позицията се споделя:

"Не сме наранени ни минимум от отношението му, тъй като мястото на Съюз на демократичните сили не е в тази компания от проруски, производни на Българска социалистическа партия и пред изтриване, партии. Но то е доказателство за същинската цел на тези съвещания. Поведението му потвърждава, че датата за изборите е заслон, зад който се основава новия Отечествен фронт, под егидата на президента. Благовидният претекст за сбирките на „ Дондуков “ 2 се употребява, с цел да се официализират срещите му с протестърските партии, на които Радев се изживява като водач, и на мира да бабува на новата коалиция, която да реализира огромната фантазия на президента – да дърпа конците на изпълнителната власт.

Протестърският спектакъл от лятото нямаше за цел да смъкна ръководството, тъй като никоя от обединенията, които участваха в него, не беше подготвена за избори. Това беше сцената, на която се приготвяше новата коалиция, под юмрука на Радев. Тази коалиция, която сякаш желае свалянето на сегашната власт в името на жителите, в действителност желае властта непременно за себе си, тъй като водачи й дълго време останаха отвън нея и нямат самообладание да седнат на политическата трапеза.

Подробностите се прецизират в този момент, а обществото е залъгвано, че тематиката е датата на изборите. Вероятно Радев е наясно, че няма да има втори мандат и подмолно се пробва да си подсигури политическо бъдеще.

Президентската институция в никакъв случай не е използвана за димна завеса и на ниска цена фарс, както сега! Ако Румен Радев има най-малко малко политическо достолепие, дано да си спомни, че по Конституция, тази институция въплъщава единството на нацията, а не персонални и партийни политически изгоди! "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР