Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, обявени уж за

...
Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, обявени уж за
Коментари Харесай

СДС: Президентската институция никога не е управлявана за димна завеса и евтин фарс, както в момента

" Консултациите на Румен Радев с извънпарламентарни партии, оповестени сякаш за датата на изборите, изцяло смъкнаха маската на жителя на „ Дондуков “2.
Той предложения партии и придвижвания, основани в последните години или месеци, множеството от тях проруски и свързани с митингите против актуалното ръководство. Но избра да не помни проевропейски партии с дългогодишна история ", показват от пресцентъра на Съюз на демократичните сили.
 Съюз на демократичните сили разкритикува президента за нерешителността му по отношение на изборите Съюз на демократичните сили разкритикува президента за нерешителността му по отношение на изборите
" Във връзка с нерешителната позиция на президента Румен Радев, относно датата на парламентарните избори, и с цялото ни почитание къ...
" Не сме наранени ни минимум от отношението му, тъй като мястото на Съюз на демократичните сили не е в тази компания от проруски, производни на Българска социалистическа партия и пред изтриване партии. Но то е доказателство за същинската цел на тези съвещания.
Поведението му потвърждава, че датата за изборите е заслон, зад който се основава новия Отечествен фронт, под егидата на президента. Благовидният претекст за сбирките на „ Дондуков “ 2 се употребява, с цел да се официализират срещите му с протестърските партии, на които Радев се изживява като водач, и на мира да бабува на новата коалиция, която да реализира огромната фантазия на президента – да дърпа конците на изпълнителната власт.
Протестърският спектакъл от лятото нямаше за цел да смъкна ръководството, тъй като никоя от обединенията, които участваха в него, не беше подготвена за избори. Това беше сцената, на която се приготвяше новата коалиция, под юмрука на Радев.
Тази коалиция, която сякаш желае свалянето на сегашната власт в името на жителите, в действителност желае властта непременно за себе си, тъй като водачи й дълго време останаха отвън нея и нямат самообладание да седнат на политическата трапеза.
 Плевнелиев с порция обвинявания към Радев и сътрудник на Държавна сигурност под прякор Майстора Плевнелиев с порция обвинявания към Радев и сътрудник на Държавна сигурност под прякор " Майстора "
" Тази стихия която следва ще реши всичко - дали България ще влезе в еврозоната или не - дали Радев ще има втори мандат, дали Борисов ня...
Подробностите се прецизират в този момент, а обществото е залъгвано, че тематиката е датата на изборите. Вероятно Радев е наясно, че няма да има втори мандат и подмолно се пробва да си подсигури политическо бъдеще.
Президентската институция в никакъв случай не е използвана за димна завеса и на ниска цена фарс, както сега! Ако Румен Радев има най-малко малко политическо достолепие, дано да си спомни, че по Конституция, тази институция въплъщава единството на нацията, а не персонални и партийни политически изгоди! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР