Консулският отдел към посолството на Съединените американски щати в София

...
Консулският отдел към посолството на Съединените американски щати в София
Коментари Харесай

Консулският отдел към посолството на САЩ възобновява визовите услуги

Консулският отдел към посолството на Съединените американски щати в София разгласи възобновяването на визовите услуги за всички категории неимигрантски визи в стеснен размер, оповестиха от посолството във вторник. От осми декември се оферират стеснен брой места за изявленията за посетителски визи (B1, B1/B2, B2).

В момента предлагаме толкоз места за изявленията, колкото разрешават локалните условия, ресурсите и съображенията за сигурност, като призоваваме претендентите да вземат поради рестриктивните мерки и да приготвят молбите си допустимо най-рано, се показва в известието. Повече информация по отношение на възобновяването на визовите изявленията може да се откри на уеб страницата на посолството.

През последната година посолството на Съединени американски щати дава необятна гама визови услуги. Продължава обработката на годеническите визи К1 и имигрантски визи. От посолството обръщат внимание, че ще преглеждат с преимущество визите за директни родственици на американски жители, в това число интернационалните осиновявания, годеници на американски жители и някои молби за специфични имигрантски визи. Посолството обработва всички категории имигрантски визи, само че може да се чака доста закъснение при насрочване на интервютата.

Продължава обработката на молби за възобновяване на предишни B1/B2, C1/D и F визи, които дават отговор на условията за кандидатстване без явяване на изявление. Информация по отношение на тази процедура може да се откри на: https://ustraveldocs.com/bg_bg/bg-niv-visarenew.asp.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР