Константин Трендафилов - Папи Ханс разказа за емоциите си в

...
Константин Трендафилов - Папи Ханс разказа за емоциите си в
Коментари Харесай

Папи Ханс: Стефан Илчев ще е големият победител в Капките

Константин Трендафилов - Папи Ханс описа за страстите си в шоуто за преобразявания в „ Здравей, България” по Нова.

„ В момента в „ Като две капки вода” има една тройца, която се състезава кой ще бъде най-отгоре. Мисля, че спечелилият ще бъде всред Мария Илиева, ТИТА и Стефан Илчевски. Мисля, че това ще бъде Стефан, тъй като до този миг той сподели някои от най-трудните фалшификати. Неговото пеене е шокиращо положително. Убеден съм, че има още доста какво да покаже”, счита Константин Трендафилов - Папи Ханс. Известният публицист и артист описа за своите страсти и прекарвания в шоуто за преобразявания.

„ Вече се появи синдрома на бойната тайфа. С времето от ден на ден започваме да имаме чувството, че сме дружно в това нещо, което по никакъв начин не е толкоз елементарно, колкото наподобява, въпреки че е занимателно и неизбежно си ставаме по-близки”, описа Константин Трендафилов.

„ Много добре се усещам в „ Като две капки вода”, обаче съм много изтощен. В началото го караш на възторг, само че съм достигнал до този миг, в който ентусиазмът се трансформира в здравословна амбиция”, разкри Папи Ханс.

„ Понякога нямам физическата опция да се сготвям. Например за облика на Бисер Киров, който беше ултимативния ми неуспех до този миг, имах погрешно ляво към 40 минути, през които да преговарям парчето и изобщо не съумях да вляза в облик. За Слави Трифонов имах повече време”, описа Константин Трендафилов.

„ Женските облици са ми ужасно сложни. Следващата седмица ми следва женски облик на лейди Гага. Костюмчетата постоянно са доста вталени и няма къде да се скрия. Няма по какъв начин да заприличам на секси кокона, въпреки да се пробвам, само че до този миг не се получава”, пошегува се артистът.

„ В облика на ДАРА демонстрирах повече от себе си, в сравнение с съм предполагал, че ще покажа в едно шоу. Тя доста се забавлява. Преживяването ѝ беше същото като моето, гледайки Милко като Папи Ханс. ДАРА има огромно възприятие за комизъм. Апелирах към възприятието за комизъм, а не за хармония, тъй като не наподобявам на нищо”, описа Папи Ханс.

„ Не схващам „ Като две капки вода” като съревнование по пеене. Аз съм индивидът, който минимум се интересува дали ще победи или не. Оставяйки настрани това, имам терзание, тъй като аз пея в един доста пай диапазон, до момента в който останалите хващат от най-ниския до най-високия”, разкри артистът.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР