Константин Мутафов, племенникът на великата Стояна, е предчувствал смъртта на

...
Константин Мутафов, племенникът на великата Стояна, е предчувствал смъртта на
Коментари Харесай

Ето кой ще наследи имането на Стоянка Мутафова след Муки

Константин Мутафов, племенникът на великата Стояна, е предчувствал гибелта на вуйна си. Синът на Румен Мутафов, брат на актрисата, от години живее в пловдивско психиатрично заведение. Той е настанен там с най-хубави усеща и с цялостната финансова поддръжка на Стояна и щерка й Муки. Двете постоянно са се грижили за него, макар че през последните години Стояна и Румен са спрели да си приказват. 

Дни преди Мутафова да си отиде, Константин, който от дете е с ментална диагноза, споделил на лекарите и санитарите, че надали повече ще види вуйна си. Предчувствието му било резултат на новината, че Стояна е в болница и не може да го навести.

Стояна в никакъв случай не се е отричала от племенника си, роден от инцидентна връзка на Румен с германка. Чужденката зарязала и двамата и се прибрала в родината си. Но се оказало, че момчето имало проблеми с главата.

„ Изпратихме го братовия наследник в дом, тъй като беше непредвидим. Иначе хубав, строен като татко ми, само че беше плод на любовта на брат ми с една германка, черна като циганка. Тя изостави момчето, то нещо не беше добре с главата и ние го отглеждахме, плащахме на дома.

Често с Муки ходехме да го навестим. Като го заловен нервите, ще вземе някой бастун или кол и ще те пребие. После кротва – добър, спокоен – до идващия амок.

Уплаших се, че ще ни убие и мен, и Муки. И взехме решение да го дадем ние в Пловдив, с цел да се грижат за него по-специално “, коментирала е приживе Стояна.

За страдание, Муки няма деца и цялото завещание на Мутафови евентуално ще отиде при най-близкия им родственик – брата на Муки от втория брак на татко й, Леонид Грубешлиев. И до момента в който Стояна постоянно е била доста великодушна към Константин, тя даже и не желае да чуе за другото дете на втория си брачен партньор. Самата Муки е разказвала, че майка й не давала и дума да се чуе за другарство с Грубешлиев младши, прецизира „ Стандарт “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР