Константин МишевСкъпи мои момичета и момчета... така наричам всички приятелки

...
Константин МишевСкъпи мои момичета и момчета... така наричам всички приятелки
Коментари Харесай

Ще преживея пореден крах на злото - някога беше империята СССР, а днес е Руската федерация

Константин Мишев

Скъпи мои девойки и момчета... по този начин назовавам всички приятелки и другари, без значение дали са пълнолетни или на възрастта на Матусал (онзи древен персонаж, който е живял до 968 години).
Та скъпи мои... глобите работят. Въоръжаването работи.

Единството на Западния свят работи

Веднъж към този момент го претърпях. В тези далечни години на Студената война също имаше доста хора, които твърдяха, че изброените горе неща не били работели. А по какъв начин в действителност добре проработиха. Тогава се наричаше Съветски съюз, в този момент е единствено Руска федерация.

Днес почитаме паметта на Роналд Рейгън. Навършиха се 18 години от гибелта на най-великия общественик на предишния век. Тогава той споделяше, че руснаците имат доста пушки, само че ще ги принуди да си ядат пушките. Направи го! Със наказания, въоръжаване и сливане на

Свободния свят против Империята на злото

Първо бяха признати закони за отнемане на Москва от високите западни технологии. След това бяха настанени ракети със междинен обхват в Европа и стартира създаването на Стратегическата отбранителна самодейност или позната също като " Звезди войни ". И най-после съумя, макар левичарските и постоянно финансирани от Кремъл митинги, да сплоти западните страни за борба против Съюз на съветските социалистически републики.

Роналд Рейгън отхвърли тогава доктрината " Брежнев " за правото на Москва да има сфера на въздействие в Източна Европа. Тук ще отворя една скоба. Това беше в прорез с дотогавашната външна политика на Републиканската партия и нейния главен проектант Хенри Кисинджър. Нека историята отсъди кои са били прави. Никсън и Кисинджър или Рейгън и Бил Кейси (шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ по това време).
Разбира се, не беше единствено американският президент. Начело на Англия беше Маргарет Тачър, на Германия Хелмут Кол, на Канада Мълруни, а папа беше Йоан Павел Втори.
Не бих желал да недооценявам сегашните водачи Байдън, Джонсън, Шолц или Макрон. Не са на нивото на предходните, само че в днешните тежки дни на война те

израснаха с няколко века

И постановиха съществени наказания на Русия, въоръжават Украйна и демонстрират, че Запада още веднъж е единен и мощен.

Но да се върна към началото. Санкциите, въоръжаването и единството на Свободния свят работят.
И съм уверен, че ще преживея следващ провал на злото. Някога беше империята Съюз на съветските социалистически републики, а през днешния ден е Руската федерация. Но каквото и да е името...злото е същото и би трябвало да бъде победено!
Отново.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР