Константин Караджов изненадващо напусна bTV след 20 години стаж в

...
Константин Караджов изненадващо напусна bTV след 20 години стаж в
Коментари Харесай

След 20 години в медията: Константин Караджов напусна bTV заради Хекимян

Константин Караджов изненадващо напусна bTV след 20 години стаж в медията и отива в конкурентната Нова, написа Галерия,  базирайки се на хора от нюзрума на двете медии. На новото място ой става изпълнителен продуцент на новините в Нова NEWS на мястото на Габриела Николова която беше пристигнала с целия си екип на Канал 3.

В bTV Караджов беше началник на продуцентите в новините. Той е един от най-талантливите телевизионни публицисти работещи в утринния блок. Доскоро нищо не предвещава неочакваната рокада. В основата на раздялата на Караджов с bTV е решението на шефа на Новини, настоящи излъчвания и спорт Антон Хекимян да уволни годеницата на Караджов - Ирена Рашева.

Тя към този момент кореспондент в новия утринен блок на NOVA NEWS. Караджов и Ирена Рашева се сгодиха през септември, а под обща фотография, която разгласява в обществените мрежи, публицист написа “ Мечтай, пожелай, направи “.

Напускането на Константин Караджов е тежък удар за bTV, тъй като продуцентът е един от най-креативните и разпознаваеми лица на медията. След като Хекимян стана началник на медията тя губи много от най-популярните си лица като  Лора Крумова, Марина Цекова и други В същото време Нова телевизия отбелязва впечатляваш рейтинг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР