Константин и Тони Стораро демонстрират приятелско отношение един към друг

...
Константин и Тони Стораро демонстрират приятелско отношение един към друг
Коментари Харесай

Константин и Тони Стораро се сдърпаха

Константин и Тони Стораро показват приятелско отношение един към различен и не инцидентно записаха дует преди съвсем две години. Много пъти е ставало въпрос за това дали в тези среди може да съществува в действителност другарство. И в този случай май ще се оказа за пред камерите, както и при техните сътрудници.

Оказа се, че двамата реализатори приготвят нещо ново дружно, а Коцето побърза да се похвали в Инстаграм с любопитно видео. В устрема си да бъде занимателен и автентичен той обиди по доста нечовечен метод Тони Стораро, а думите му прободоха Стораро право в сърцето. Негови почитатели също скочиха против сътрудника му.

Константин издаде, че двамата ще запишат микс, в който единият ще пее песните на другия. Но това, което огорчи почитателите им, е закачката на Константин към Стораро. Първият се обърна към сътрудника си с "чичо ", което не се понрави на Стораро.

"Какъв чичо, та ти си по-дърт от мен ", отвърна го Тони, само че Константин не усети обидата и продължи с думите: "По-дърт, но наподобявам все едно си ме родил ".

Истината е, че двамата реализатори са набори. Константин е роден на 17 юли 1976 година, а Стораро същата година, само че на 2 август. Феновете на Стораро скочиха на неуместната смешка на Константин, до момента в който неговите фенове оправдават държанието му с възприятието за комизъм, което непрестанно показва.
Хубавото е, че двамата са събрали най-големите си шлагери и всеки от тях ще изпее песните на сътрудниците си. Вече издадоха, че Стораро ще пее "Ти си единствено 8-ми клас " и "Черна роза ", а Константин пък "Милиони звезди "
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР