Конспиративни теоретици твърдят, че в Хангар 18, намиращ се в

...
Конспиративни теоретици твърдят, че в Хангар 18, намиращ се в
Коментари Харесай

Хангар 18 – НЛО и извънземни тела в тайна база на ВВС на САЩ

Конспиративни теоретици настояват, че в Хангар 18, намиращ се в база на Военновъздушните сили на Съединени американски щати има „ летящи чинии “, трупове на извънземни и живи такива, и охранявана стая, където се съхраняват материалните доказателства от злополуката в Розуел.Смята се, че от 40-те години на предишния век в Хангар 18 се прави активност обвързвана с извънземни и техните галактически кораби.

 0 Screen Shot 2021 10 30 at 080556 - Хангар 18 - НЛО и извънземни тела в загадка база на Военновъздушни сили на Съединени американски щати
Останките от злополуката в Розуел се съхраняват в запечатана и охранявана стая, наречена Синята стая. Името й е въодушевено от Проекта на държавното управление на Съединени американски щати – Синята книга, който публично проверява десетки наблюдения на НЛО.

 1 - Хангар 18 - НЛО и извънземни тела в загадка база на Военновъздушни сили на Съединени американски щати
Повечето от теориите към Хангар 18 са свързани с Розуел. През 1947 година армията издава прессъобщение, в което се показва, че е открит разрушен „ летящ диск “.Но, по-късно е оповестено следващо изказване от базата на Военновъздушните сили във Форт Уърт, Тексас, опровергаващо предходния отчет и със известие, че на земята е паднал метеорологичен балон.


 2 - Хангар 18 - НЛО и извънземни тела в загадка база на Военновъздушни сили на Съединени американски щати
По-късно, през 1994 година, публични лица “признават ”, че шпионско устройство от Студената война се е разрушило в Розуел, само че това не успокоява теоретиците на конспирацията.Вярващите в НЛО считат, че останките след злополуката са превозени до Хангар 18, където се съхраняват до през днешния ден.

 0 Screen Shot 2021 10 30 at 080417 600x337 - Хангар 18 - НЛО и извънземни тела в загадка база на Военновъздушни сили на Съединени американски щати
Четете още: Монсеньор Балдучи: `Ватиканът получава доста информация за извънземните`Това разбиране идва от отчети на някогашни водачи от базата. Например, за това споделя Оливър Хендерсън, който признава на брачната половинка си, че е летял на аероплан, претрупан с остатъци от НЛО от Розуел. Американецът споделя още, че са превозвали няколко дребни извънземни тела.Друга история идва от децата на ветерана от Втората международна война – Марион Магрудер. Те настояват, че татко им им е споделил, че през 1947 година, в базата в Охайо е видял жив извънземен.

 3 - Хангар 18 - НЛО и извънземни тела в загадка база на Военновъздушни сили на Съединени американски щати
Магрудер споделил на фамилията си, че „ било срамно, че военните унищожили това създание, като провели върху него проби “.Републиканският сенатор Бари Голдуотър декларира, че при започване на 60-те години се е опитал да проникне в по този начин наречената Синя стая, само че е бил спрян от военачалник.През 1974 година писателят на научна фантастика Робърт Спенсър Кар твърди, че военните държат „ две летящи чинии с незнаен генезис “ в Хангар 18.Той отбелязва, че има почитан източник в армията, който е видял 12 тела на извънземни, които са били оперирани в базата. Изявлението му въодушевява филм от 1980 година, наименуван “Hangar 18 ”.Правителството и Военновъздушни сили постоянно изрично отхвърлят сходни клюки …Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР