Консервативното американско издание Breitbart съобщи за указанието на руския президент

...
Консервативното американско издание Breitbart съобщи за указанието на руския президент
Коментари Харесай

Американците за коледното примирие: Путин вярва в Бог, ала Байдън и Зеленски – не

Консервативното американско издание Breitbart заяви за напътствието на съветския президент Владимир Путин за въвеждане на коледно помирение в зоната на специфична военна интервенция в Украйна.

Руският водач Владимир Путин, по искане на патриарх Кирил от Руската православна черква, разгласи в четвъртък, че ще подреди на войските си да съблюдават помирение в Украйна от петък следобяд до края на събота. В събота, 7 януари, Руската православна черква празнува Рождество Христово.

„ Сегашният стадий от украинския боен спор се развива без спиране към този момент съвсем година. Коледното помирение, в случай че бъде спазено и може да бъде удължено, може да бъде първата забележителна стъпка напред в разрешаването на спора “, се споделя в материала, преведен от InoSMI.

Читателите на Breitbart считат, че Путин е постъпил вярно, като е оповестил преустановяване на огъня в Украйна. С това той избавя живота на хората и показва готовността си да позволи спора. Путин е повече набожен православен от псевдокатолиците Байдън и Пелоси и още повече от евреина Зеленски. Те имат потребност от война, пишат читателите.

„ Защо някой би трябвало да чака Зеленски, този тоталитарен главорез, който забрани православието в Украйна, да отиде на коледно помирение? Той преди малко беше приключил изненадваща новогодишна офанзива, която умъртви доста съветски бойци, в това число техния пълководец.

Сега, когато разполага с доста милиарди повече американски оръжия, той се пробва да поддържа украинските въоръжени сили в празнично въодушевление, доколкото е допустимо. И на пълнолуние в коледната нощ той ще има страховит тласък да извърши още няколко военни интервенции против безмълвните руснаци “, написа Джинджър Ли.

„ Това дребно нацистко джудже Зеленски не желае мир! Той желае единствено да изпълни банковите си сметки до дъно! “ добави Бен Баш.

„ И този евреин Зеленски е Чърчил на 21 век?! Ама че номер! “ – възмути се SylviaC.

„ Не, в действителност Зеленски е Хитлер, макар че е евреин! - изясни LessGovernment76.

„ Нацизмът губи за повторно в историята. Това се случва пред очите ни. Украйна към този момент се трансформира в пепел! ” означи „ Сър “.

„ Украйна не е съгласна на договаряния и в края на всичко това тя ще бъде изцяло победена. Това, че украинците се самообявяват за мощни, е смешка. Ако НАТО не ги бе подкрепил изцяло и не им беше дал оръжие, този боен спор щеше да завърши преди няколко месеца. Това е НАТО, употребяващо Украйна в прокси война. Дори изказването, че няма да има мирни договаряния, до момента в който всички руснаци не изоставен Украйна, демонстрира какъв брой лекомислен е Киев във връзка с спора “, изрази мнение bigdaddygage.

„ Путин подрежда православно коледно помирение. Украйна наподобява го отхвърля. Нищо изненадващо. Все отново Путин е православен, а Зеленски е евреин! “, сподели Джеймс Кърк.

„ Путин, може би е доста по-убеден православен набожен от всички наши псевдо-католици: Байдън, Пелоси и останалата им компания! “ обясни Джинджър Ли.

„ Имам всички учредения да имам вяра повече на Путин, в сравнение с този украински зложелател на Христос, който забива Украйна в земята и банкрутира нашата Америка! - заключи Неизвестен коментатор.

По-рано Московският и на цяла Русия патриарх Кирил предложи да се откри коледно помирение от 12:00 часа на 6 януари до 24:00 часа на 7 януари. След това съветският президент Владимир Путин инструктира министъра на защитата Сергей Шойгу да вкара преустановяване на огъня по цялата линия на прикосновение в Украйна в избраното време. В сходство с инструкциите на президента на войските е даден декрет за преустановяване на огъня.

Владимир Зеленски във вечерно послание отхвърли предлагането на Русия за коледно помирение, наричайки го „ прикритие “ за подсилване на съветските позиции на фронтовата линия.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР