Конкурсът за красота "Мисис Шри Ланка" потъна в хаос през

...
Конкурсът за красота "Мисис Шри Ланка" потъна в хаос през
Коментари Харесай

Хаос и драма на конкурс за красота в Шри Ланка - slava.bg

Конкурсът за хубост "Мисис Шри Ланка " потъна в безпорядък през уикенда, когато някогашна носителка на купата разгласи, че новата победителка не дава отговор на изискванията за присъединяване, тъй като е разведена и принудително ѝ сне короната, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Видеозапис на събитието от неделя демонстрира победителката в състезанието за 2019 година и сегашна носителка на купата "Мисис Свят " Каролайн Джури, която се обръща към публиката след оповестяване на новата победителка и подгласничките ѝ в Коломбо.

"Има предписание, че би трябвало да си омъжена и не развеждана, по тази причина подхващам първите стъпки и споделям, че короната отива при първата подгласничка ", сподели Джури, след което прекоси сцената и отиде до оповестената за победителка в състезанието Пушпика де Силва, с цел да ѝ смъкна короната.

Джури стартира да тегли шноли от косите на Де Силва, съумя да ѝ махне короната и да я постави на главата на първата подгласничка. Де Силва напусна сцената. Инцидентът се разигра на фона на тържествена музика, готова авансово, с цел да се означи уместно върховия миг в състезанието.

В понеделник във Facebook Де Силва заяви, че не е разведена, а живее разграничена със брачна половинка си.

"Ако не съм отговаряла на изискванията, можеха да ме махнат още при започване на състезанието ", написа тя на синхалски език.

Отличието ѝ бе върнато във вторник на конференция, откакто уредниците на състезанието за хубост потвърдиха, че Де Силва не е разведена и ѝ сервираха извинения. Джури била инструктирана също да се извини, само че още не го е сторила, заяви ДПА. След случая Де Силва отишла в болница поради пострадвания по главата, получени от усилието на Джури да ѝ смъкна короната. Де Силва е подала недоволство в полицията и Джури е извикана да даде показания.

Победителката в състезанието "Мисис Шри Ланка " се състезава на международния конкурс "Мисис Свят ". Джури, която го завоюва през 2020 година, не бе открита за коментар.

На формалната страница на "Мисис Свят " в Инстаграм бе обявено за успеха на Де Силва с къса обява и нейна фотография във вторник.

Цялата драма вижте!

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР