Конкурсът по избор на изтребители беше опорочен. Това заяви президентът

...
Конкурсът по избор на изтребители беше опорочен. Това заяви президентът
Коментари Харесай

Румен Радев отсече: Конкурсът за избор на изтребители беше опорочен

Конкурсът по желание на изтребители беше изопачен . Това съобщи президентът Румен Радев след тържествения водосвет за Богоявление пред Паметника на незнайния боец.

" Настоявах да се съблюдава процедурата и финансовата рамка, което е гаранция за най-благоприятен избор, без значение от вида аероплан ", акцентира той.

 Каракачанов желае понижаване на цената на изтребителите
Каракачанов желае понижаване на цената на изтребителите

Четирима министри да водят договарянията

Според него държавното управление е оповестило победител в прорез със личните си и на Народното събрание правила , даже се е заело да надплати големи суми, посочи Радев. За него това е троен удар по България .

" Имаше популистки изявления , че не купуваме изтребители, с цел да има пари за пенсии. Пари за пенсии по този начин и няма, а в този момент ще похарчим доста повече за по-малко самолети ", настоя президентът.

Това е удар по доверието на европейските сътрудници, които съгласно него държавното управление употребява като статисти в състезанието .

 Каракачанов: До огромна степен изборът на изтребители е политическо решение
Каракачанов: До огромна степен изборът на изтребители е политическо решение

За министъра нямало корупция в това, че войската от 3 година е без доставка за храна

Радев дефинира състезанието и като удар по имиджа на американските ни сътрудници , които в очите на българите печелят с политически лобизъм.

След като не почитаме личните си закони и правила, не бихме могли да спечелим доверието на Европа и света, счита Радев.

Държавният глава разяснява и хаоса с електронните винетки. Той окачестви обстановката като въплъщение на стила на ръководство на кабинета. Липсва бистрота, почтеност и отговорност по думите му. Новогодишното слово на президента срещна рецензия поради скептицизма в него. Радев изясни, че всички моменти са неуместни, когато би трябвало да се изричат неуместни истини.

 Хаосът към винетките бил поради софтуерни проблеми и хакерска интервенция Обновена
Хаосът към винетките бил поради софтуерни проблеми и хакерска интервенция

Проблемите към електронните стикери ще бъдат отстранени до седмица

Никой не е излязъл от рецесия с тържествени оди, а с изтъкване на проблемите. За хората съгласно него посочването на проблемите е доста по-голяма вяра и очакване, в сравнение с захаросано одобрение.

От дейностите на управляващите зависи дали през тази година България ще има единение сред ръководещите структури, акцентира президентът.



Водосветът на бойните флагове се прави обичайно на Богоявление. Патриарх Неофит прочете молитвата " За триумф на народа " и поръси със светена вода представителни елементи на Българската войска и нейните бойни флагове в другите гарнизони. Церемонията уважиха висши военни, народни представители, военнопатриотични съюзи и жители.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР