Конкурсът обявен от Елпром Троян под надслов „Моята Приказна Коледа“

...
Конкурсът обявен от Елпром Троян под надслов „Моята Приказна Коледа“
Коментари Харесай

Ослепителни манекенки грабнаха наградата на "Елпром Троян", даряват парите на болно дете

Конкурсът разгласен от Елпром Троян под надпис „ Моята Приказна Коледа “ приключи на 15.01.2018г. и премията сграбчиха девойките придобили известност като манекенките. Град Троян осъмна с новината по какъв начин в дребните часове на нощта придвижването било затруднено заради фотосесия наразгорещени манекенки. Летяли пожарни, таксита и по този начин целият град заживя с разконспирирането на фурора. Агенция БЛИЦ даде заслуженото и освети тематиката в народен ефир, а тематиката остана и до ден сегашен като гореща, тематика на деня.

Кампанията на Елпром Троян бе с концепцията да се възроди традицията всяка от огромните 10 компании в град Троян да прави коледна декорация на администрацията си. Инициативата да възродим коледния дух и украсяването на коледните дръвчета пред административните здания на огромните компаниите бе в основата на самодейността на Елпром Троян. Днес обаче манекенките дадоха още една концепция, която заслужава цялото внимание да бъде ориентирано към тях. Това е оповестеното от тях желание да дарят премията от 1 000 лв. на дете в потребност, което е същинско коледно знамение. Награждаването на манекенките ще бъде на 26.01.2018г. Елпром Троян разгласи че ще удвои дарението като и завода ще подари 1 000 лв. за детето в потребност, това е същинският смисъл на „ Моята Приказна Коледа “

Тук е мястото да отбележим, че преди 20 години всички троянски предприятия: Лесопласт в този момент Велде, Винпром Троян, Хемус, Балканфарма в този момент Актавис, Машстрой в този момент Калинел, Елма в този момент Елпром Троян, Витекс, Тончо Стаевски и Хлебозавода Троян, както и Община Троян,имаха декорация пред административните си здания, а град Троян изглеждаше като зимна приказка. Днес нещата не наподобяват по този начин.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР