КОНКОРД, Ню Хейчбек (AP) — Мъж от Ню Хемпшир, обвинен

...
КОНКОРД, Ню Хейчбек (AP) — Мъж от Ню Хемпшир, обвинен
Коментари Харесай

Мъж, съден за убийството на 5-годишна дъщеря, каза, че я мрази „до дъното си“, казва приятел

КОНКОРД, Ню Хейчбек (AP) — Мъж от Ню Хемпшир, упрекнат в убийството на 5-годишната си остарялата щерка сподели, че ненавижда момичето „ радикално “, тъй като му подсещаше за майка си, негов другар свидетелства във вторник.

Ребека Мейнс, която е в пандиза за нарушаване на условно освобождение, свидетелства, че Адам Монтгомъри й сподели през лятото на 2021 година, че се пробва да види щерка си, Хармъни Монтгомъри, от 2019 година, когато я остави да бъде с майка й, тъй като сподели, че има произшествия в банята „ преднамерено “.

Въпреки че Адам Монтгомъри е получил законно настойничество над момичето месеци преди тя да изчезне, Мейнс свидетелства, че й е споделил, че майката на Хармъни няма да му разреши да я посети.

Властите считат, че Монтгомъри е умъртвил момичето на 7 декември 2019 година, само че тя е оповестена за изчезнала едвам близо две години по-късно. Тялото на Хармъни не е открито.

Адам Монтгомъри се пледира за почтен в ликвидиране втора степен през 2022 година и разгласи в съда предходната година по откъслечен случа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР