Конгрес на Либералния интернационал започна в София, предаде БНТ. Целта

...
Конгрес на Либералния интернационал започна в София, предаде БНТ. Целта
Коментари Харесай

Конгрес на Либералния интернационал в София

Конгрес на Либералния интернационал стартира в София, съобщи Българска национална телевизия. Целта е да се очертае демократичната визия за развиване на света през идващите години.

Вчера събитието беше намерено от ръководителя на Либералния интернационал и от ръководителя на Движение за права и свободи.

Хакима ел Хаите, ръководител на Либералния интернационал: Този конгрес трябваше да се състои преди 2 години. Но в този момент се случва в един доста значим за общата ни история миг и се случва в точното време на точното място. Това е доста алегорично за нас - демократичните демокрации да дадем мощен явен сигнал на всички, които желаят да заплашат нашите полезности - свободна и мир в света.

Мустафа Карадайъ, водач на Движение за права и свободи: Войната на Русия против Украйна задейства разнообразни елементи на света. Потапяйки интернационалния ред, закотвен в устава на Организация на обединените нации, в невижданата рецесия от края на Студената война. Неслучайно тази година конгресът минава под мотото " Възстановяване на международния демократичен ред ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР