Конфликтът с Русия навлиза в нов етап на позиционна война,

...
Конфликтът с Русия навлиза в нов етап на позиционна война,
Коментари Харесай

Ген. Залужни: Конфликтът с Русия навлиза в нов етап, включващ статични и изтощителни битки

Конфликтът с Русия навлиза в нов стадий на позиционна война, включваща статични и изтощителни борби, отбелязва Залужни в публикация, оповестена през днешния ден в английското списание " Икономист ". Той предизвестява, че това може да бъде от изгода за Москва, като й разреши да възвърне военната си мощност.

За да не бъде позволено това, написа Залужни, Киев би трябвало да получи нови, основни оръжия и технологии, в това число въздушна мощност.

Статията бе оповестена на фона на опасенията, че Западът може да понижи своите оръжейни доставки за Украйна, с цел да помогне на Израел, който влезе във война против " Хамас " след нападението, осъществено от палестинското ислямистко придвижване на 7 октомври.

Главнокомандващият украинските въоръжени сили също по този начин приканва страната му да усили числеността на своите военни запаси, в това число като разшири категориите украински жители, които може да бъдат извикани на образование или да бъдат мобилизирани, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР