Конфликтът между голмайстора на и старши треньора на тима бе

...
Конфликтът между голмайстора на и старши треньора на тима бе
Коментари Харесай

Рома отне капитанската лента на Един Джеко

Конфликтът сред голмайстора на и старши треньора на отбора бе сподавен. Джеко се завръща в състава, само че към този момент няма да бъде капитан на " вълците ". Лентата му е отнета поради демонстрираното неодобрение против решенията на треньора. Новият капитан на Рома е, разкри генералният управител на клуба Тиаго Пинто.

Джеко не е играл за римския клуб от осминафинала за купата на Италия против на 19 януари. 34-годишният таран бе изваден от групата и тренираше настрана от състава, а управлението обмисляше разновидности за неговата продажба през зимния трансферен прозорец.

Джеко и Фонсека се срещнаха през вчерашния ден, а съгласно генералния управител на клуба Тиаго Пинто двамата са разрешили разногласието.

" В един тим би трябвало да има дисциплинираност и капитанът би трябвало да дава образец. Към момента Джеко не е капитан на Рома. Ще работим само за ползите на Рома ", сподели Пинто на конференция.

" В света на футбола хората са семейство, а във всяко семейство от време на време има проблеми и различия. Когато тези проблеми се разрешат, ставаш по-силен. Джеко е експерт, човек със мощен темперамент, който реализира доста триумфи с фланелката на Рома. Интересите на клуба са по-важни от персоналните ползи ", сподели още Пинто.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР