Конфликтът между бившите съотборници в Скуадра Адзура Джорджо Киелини и

...
Конфликтът между бившите съотборници в Скуадра Адзура Джорджо Киелини и
Коментари Харесай

Киелини и Балотели се сдобриха

Конфликтът сред някогашните съотборници в " Скуадра Адзура " Джорджо Киелини и Марио Балотели завърши, откакто двамата се сдобриха. За това спомогна видео диалог сред футболистите, обезпечен от предаването Le Iene.

Преди това от екипа на шоуто доставиха на бранителя фланелка с обръщение от Балотели: " Въпреки че ненадейно ми заби нож в гърба, аз към момента те обичам, дребосъче ". " Това е първият път в живота ми, в който ти сбърка, а аз не! ", подхвана разговора нападателят. " Завиждах ти! Защото в живота би трябвало да правиш неточности, с цел да се развиваш ", отвърна му Киелини. " Тогава към този момент всичко е наред при мен. Но в никакъв случай не е имало война сред нас, момчета! Казвах ви го от самото начало ", увери на собствен ред играчът на Бреша. Капитанът на Ювентус пък призна, че е имало " неразбирателства " сред тях, само че добави, че е възнамерявал да заяви на Балотели за наличието на автобиографията си и да отстрани всички негативности, които са " изглеждали неправилни и лицемерни ", като пое цялостна отговорност за това.

 Киелини назова двамата " най-ужасни " играчи

След това от Le Iene ги попитаха какво тъкмо се е случило по време на Купата на Конфедерациите през 2013 година, поради която се стигна до раздора сред двамата. " Чакайте, в този момент си спомних! Ядосах се, тъй като губехме от Бразилия и Джанлуиджи Буфон ми сподели: " Нали знаеш, че не сме Бразилия ". За това ли става въпрос? Добре, я стига, това не е нещо съществено. Отговорих най-много тъй като, почтено казано, не чаках думите на Джорджо. Аз не съм отрицателен човек. Аз съм някой, който постоянно се майтапи. Отвърнах ти, тъй като ме е грижа за теб. Ако не беше по този начин, нямаше да ти отговоря ", съобщи Балотели.

 Балотели към Киелини: Имаше доста благоприятни условия да бъдеш същински мъж, само че не ги употребява
Киелини пък добави, че всеки се учи с възрастта и че би трябвало да напише нова страница в книгата си, в която да обясни обстановката. Той даде обещание, че ще изпрати копие до голмайстора със следното обръщение: " За Марио, научих доста, допускайки неточности, и ще продължа да го върша всеки ден. Желая ти всичко най-хубаво и нека скоро да се забележим на терена ". 29-годишният футболист му отговори шеговито, молейки го първо да откъсне страниците по отношение на нападателя, а запитан дали ще напише своя лична автобиография, той отвърна: " би била прекомерно дълга ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР