Комуникацията с турските власти е постоянна и сътрудничеството е гладко,

...
Комуникацията с турските власти е постоянна и сътрудничеството е гладко,
Коментари Харесай

Министърът на морското дело на Гърция: Турция сътрудничи за миграцията

Комуникацията с турските управляващи е непрекъсната и съдействието е безпрепятствено, сподели в изявление за министърът на морското дело и островната политика Христос Стилианидис.

„ Но продължаващите катаклизми в Близкия изток ще подложат на тестване двете страни и затова способността на Европа да се оправят с вероятен скок в мигрантските потоци, добави още Христос Стилианидис.

Бивш еврокомисар по филантропичните въпроси и ръководството на рецесии и някогашен министър на рецесията с климата и гражданската отбрана, той споделя, че Турция желае да изпрати обръщение до Европейски Съюз, че е благонадежден сътрудник по въпроса за миграцията, като си сътрудничи с Гърция. Отминаха дните на въоръжаването на мигрантския поток, както се случи при започване на 2020 година

Противно на общоприетото мнение, Стилианидес споделя, че трафикантите вършат повече опити да избутат хора през Егейско море до гръцките острови при неприятно време, в сравнение с при хубаво, когато има повече патрули на бреговата защита.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР