Комуникационната услуга Discord е освободила близо 40 свои служители, или

...
Комуникационната услуга Discord е освободила близо 40 свои служители, или
Коментари Харесай

Discord съкрати 4% от работната си сила като част от реорганизация на компанията

Комуникационната услуга Discord е освободила близо 40 свои чиновници, или 4% от работната си мощ като част от напъните за преструктуриране на компанията.

Няколко някогашни чиновници на Discord оповестиха в X (Twitter) и LinkedIn, че са били наранени от съкращенията. Съкращенията са засегнали хора от екипите за маркетинг, дизайн и партньорство в региона на развлеченията.

Компанията удостовери развиването на обстановката пред Business Insider в изказване и добави, че е фокусирана върху дълготрайния напредък.

„ От Discord удостоверяваме, че почти 4% от екипа ни e бил освободен като част от реорганизацията на някои бизнес звена, и ние подсигуряваме, че засегнатите са подкрепени. Фокусирани сме върху дълготрайния напредък на бизнеса и осъществяването на нашата задача. “

заяви представител на компанията пред Insider

Миналия месец Discord пусна в деяние функционалността „ Семеен център “ като инструмент за по-добра осведоменост на родителите и настойниците за активността на децата им в приложението. Компанията също по този начин вкара функционалност, която разрешава на потребителите да предават непосредствено геймплей от Xbox към сървъри и DM. През март Discord интегрира към своя бот Clyde технологията ChatGPT на OpenAI, тъй че потребителите да могат да го питат за оферти по време на колективен чат.

Въпросът по какъв начин тези съкращения ще се отразят на морала в компанията и на нейната бъдеща тактика остава открит.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР