Композиторът Стефан Диомов издаде автобиографична книга, описваща любими моменти от

...
Композиторът Стефан Диомов издаде автобиографична книга, описваща любими моменти от
Коментари Харесай

Стефан Диомов издава автобиографична книга

Композиторът Стефан Диомов издаде автобиографична книга, описваща обичани моменти от неговия креативен живот, осведоми NOVA.

„ Белите и черните клавиши на пианото са прелестна метафора, която разказва хубавите и не толкоз хубавите неща, които се случиха в моя живот. Описах ги в книга. Възползвах се от огромната пауза, която ми даде пандемията. И ето, че на бял свят се появи нещо, което имам вяра, че ще заинтересува читателите”.

Това показа в предаването „ На кафе” композиторът Стефан Диомов за автобиографичната си книга „ Белите и черни клавиши на моя живот”.

По думите му книгата не е единствено негова автобиография. „ В нея е и историята на доста сформира, които станаха обичани на българската аудитория. Защото моят живот се сля с техния. Моят живот беше едно неповторимо приключение”.

И добави: „ Почувствах се подмладен. Защото спомените от време на време не натъжават, а подмладяват. Зависи от това с какво око гледаш на тях. Ако обичаш това, което си правил през живота си – ти ще бъдеш един ухилен човек до края на живота си”.

Диомов описа и по какъв начин се се родили обичаните на генерации българи песни.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР