Комплексираните властолюбци Румен Радев, Иван Гешев и Радостин Василев са

...
Комплексираните властолюбци Румен Радев, Иван Гешев и Радостин Василев са
Коментари Харесай

Радев, Гешев и Гела готвели преврат в държавата! Издали заповеди за арест на Бойко, Киро и Асен

Комплексираните властолюбци Румен Радев, Иван Гешев и Радостин Василев са готвили същински прелом в страната, които да им обезпечи власт за доста години напред, твърди 7dnisofia.bg!
Пропадането на този проект е същинската причина тримата да бълват змии и гущери против новото държавно управление на Мария Габриел и Николай Денков, което ще им избие зъбките.
Службите на Радев пък са били техническото поръчителство на готвения прелом в страната. Затова и тъкмо от там се чака да изтекат скандални неща, когато бъдат сменени ръководителите им. Нещо, против което Радев квичи като прасе преди Коледа.
Радев и съветниците му Копринков и Узунов са в дъното на замислената взривоопасна обстановка. Тримата са дали „ политическо леговище “ на Иван Гешев, откакто партиите се сплотиха към свалянето на некадърния прокурор без нито едно приключено дело в кариерата си.
След това е последвалото активирането на подвластния Радостин Василев, който би трябвало да е обвиняем, поради многомилионни афери по негово време в спортното министерство.
Нещо повече, на Руди Гела е бил обещан поста на МВР-министър в неслучилото се следващо служебно държавно управление на Радев. Сегашният подобен – Демерджиев, е планувано да бъде „ свален от служба “, с цел да стартира подготовка за кандидат-кметската си акция в Пловдив. Радостин Василев пък от своя страна за следващ път оповестил „ безпрекословната си полуда “ и дал гаранция, че вземе ли Министерство на вътрешните работи ще подреди арести на Бойко Борисов, Кирил Петков и Асен Василев! И изобщо на който му кажат…
Така триумвриатът на озлобените и озлочестени Радев, Василев и Гешев се е готвел за същински режим у нас, който да опорочи и локалните избори, след което пРезидентът да постави ръка и на огромните градове.
Така, че в случай че през днешния ден се чудите за какво политически, журналистически, депутатски, прокурорски и други подлоги на Зеления чорап вият на умряло, за това е – настава края им!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР