Компас за успешни покупки за стилни мъже Всяка година Black

...
Компас за успешни покупки за стилни мъже Всяка година Black
Коментари Харесай

Black Friday по мъжки

Компас за сполучливи покупки за стилни мъже

Всяка година Black Friday бележи от ден на ден ангажирани с акциите консуматори и все по-голям бюджет, плануван за вложения в преференциални покупки*. А те си костват упованието – тази година включва над 1 000 000 предложения или над 10 000 000 бр. продукта на склад, измежду които над 200 000 бр. смарт телефони и джаджи (смарт технологии, таблети), над 150 000 бр. тв приемници, аудио Hi-Fi и фото, над 300 000 бр. преносими компютри и ИТ артикули, над 500 000 бр. автомобилни гуми и продукти за коли, над 350 000 бр. артикули за персонална грижа и парфюми, 500 000 бр. спортни артикули и доста други. Събитието започва сутринта на 17 ноември и в случай че искаш да вземеш най-хубавото от него, ето няколко потребни съвета и лист с потребни хрумвания.

Бюджетирай авансово. Списък с продукти, които наложително ще търсиш, образцов бюджет, който можеш комфортно да инвестираш в тях и сходни модели и разновидности, са потребни принадлежности, с цел да не се загубиш в лавината от оферти. Проучване на Kantar* Румъния, извършено през октомври тази година, сочи, че в България Black Friday не е просто комерсиална акция, а удостоверение за разрастващи се привички за извършване на покупки, като хората освен разпознават събитието, само че и го възнамеряват за покупки от всевъзможни категории. Най-желаните артикули за Black Friday са облекла и обувки, козметика и дребни домашен уреди. Наред с други категории, аудио Hi-Fi устройствата записват забележителен растеж, основно измежду мъжете и жителите на дребните градове.

Инсталирай приложението на eMAG. Когато е конфигурирано и с задействани вести, то ви дава сигнал за старта на Black Friday. Запази банковата си карта в акаунта си, с цел да правиш поръчки несъмнено и комфортно. Запази авансово и пожеланото си място за доставка, с цел да можеш комфортно да вземеш поръчките си, без да губиш време с въвеждане на данни. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, с изключение на доставка до адрес, ще бъдат разполагаем над 1 000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол. Направи и лист с обичани артикули, с цел да ги добавиш елементарно и комфортно в кошницата и да направиш покупката за секунди.



Разгледай листата с определени артикули. Споделяме лист с хитови артикули, за по-лесен избор:

, 43 " (108 см), 4K Ultra HD, UltraSlim, клас G

Усещането от 4K Ultra HD картина на 43-инчов екран е несравнимо. Този тв приемник те придвижва от хола ти във всеки филм, всяко премеждие, всеки стадион или спортно събитие. Офертата за Black Friday е единствено 300 броя.

Абсолютен гейминг звяр – еднообразно подобаващ и за подарък за детето, а и за подарък на детето, което постоянно живее в нас. Защото, дано бъдем почтени – час-два почивка пред тв приемника, до момента в който сами сме герои в премеждие, е страхотна отмора, когато искаш да изблъскаш всекидневието встрани. 770 броя са налични за eMAG Black Friday.

, 4 гребена за брада, 2 ножчета, черен или зелен
Всеки уважаващ себе си мъж държи на външния си тип. А с цел да може да наблегнете стила си, постоянно можете да се доверите на Philips и техните уреди за оформяне или бръснене на брада. Налични са 75 броя в офертата за eMAG Black Friday.

Един от най-сигурните способи да запишеш с бистър облик достиженията и удоволствията от планинските писти, сърфирането по вълните, байковете по черни и горски пътища или трекинга из природата, е със спортната видеокамера GoPro HERO10. За акцията са планувани 50 броя на специфична цена.

Едни от най-впечатляващите фотоси от екскурзии в природата, отмора с кемпер или смайващи градски пейзажи можеш да направиш точно с дрона DJI Mini 3 със смарт контролер. В офертата за eMAG Black Friday са включени 20 броя на специфична цена.

, 47 мм, silicone strap, silver/graphite

Часовник, който сигурно притегля вниманието. Незаменим сътрудник във всяко атлетично или аутдор предизвикателство с функционалности за тренировки, спортни приложения, датчици за наблюдаване на здравето. Налични са 100 броя в офертата за eMAG Black Friday на специфична цена.

с кожа, черни

Кой е споделил, че удобството и функционалността по време на подготовка не могат да бъдат изпълнени със жанр? Черните кожени спортни обувки на NikeCourtVisionMid WNTR са отлични за спортната зала и тренировки навън. 195 броя ще бъдат налични в eMAG Black Friday офертата на специфична цена.

Видеорегистраторната камера на Xiaomi е отличен избор за всеки, който интензивно кара в градски условия или отвън обитаеми места. Не оставяй казусът да те свари неопитен, а улови всеки миг от пътуването на камера, на която можеш да се довериш. 100 броя ще бъдат налични по време на eMAG Black Friday на специфична цена.

, 12 V, 1.5 Ah, 1500 об/мин, 30 Nm, 1 батерия, зарядно устройство, двойна глава за отвертка, професионален куфар

Една от най-хубавите акумулаторни бормашини – всеки дом ще бъде по-лесен и комфортен за поправяне и обзавеждане с това електрическо украшение. В офертата за eMAG Black Friday са включени 250 броя на специфична цена.

Подсещаме също по този начин, че както всяка година, по време на eMAG Black Friday ще има огромно многообразие от необикновени предложения, които се оферират по време на акцията от търговци на Marketplace платформата. Сред тях тази година са:

До 40% отстъпка от предложения за разкрасителни процедури за лице и тяло с техники от ново потомство

Монети, кюлчета от благородни метали и бижута с до 25% отстъпка

Различни курсове за личностно развиване в доста области като ИТ, бизнес, шофьорски курсове

Ваучери с отстъпка до 89% за езикови курсове: британски, италиански, испански, даже онлайн курс по британски за изявление за работа

Ваучери с отстъпка до 67% за коли чартърен, кемпери

Оферти за разнообразни работилници, уроци по снимка, изобразяване с вино

Ваучери с атрактивни отстъпки за разнообразни услуги, в това число авиосимулатор, пейнтбол, сноуборд и ски

Ваучери за гориво с отстъпка до 7%

Почивки в България в топ хотели

Избор за разнообразни кемпери, най-голямата отстъпка по време на eMAG Black Friday за индивидуален кемпер е 8 000 лева

 

Е, описът е тук, остава ти да избереш най-хубавото и нужното и да направиш същински удар с скъпа находка този eMAG Black Friday – стартира рано сутринта на 17 ноември.

*Проучването е поръчано от eMAG и извършено от Kantar посредством персонални изявленията и попълване на въпросник на таблет сред 16 и 26 октомври 2023 година измежду национално представителна градска извадка от 1 025 респонденти на възраст сред 18 и 55 години. Проучването в България е част от районно изследване, извършено също в Румъния и Унгария.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР