Компанията за спортни залози WinBet стана един от основните спонсори

...
Компанията за спортни залози WinBet стана един от основните спонсори
Коментари Харесай

Етър подписа с нов спонсор - той ще осигури пари, екипи и ново табло

Компанията за спортни залози WinBet стана един от главните спонсори на новака в Първа лига Етър. Договорът за партньорство, който е за период от една година, бе подписан от ръководителя на УС на клуба и зам.-кмет на Велико Търново проф. Георги Камарашев и Биляна Митева - изпълнителен шеф на букмейкърската компания.

" Ние сме извънредно удовлетворени от подписания контракт и от клаузите в него, надяваме се взаимната ни работа да способства за качеството на футбола на Етър, само че и за възстановяване на изискванията за спорт на стадион " Ивайло ". Параметрите на контракта са извънредно допустими за нас и се надяваме за ползотворно съдействие и в бъдеще ", разяснява проф. Камарашев.

" За нас е огромно наслаждение, че сключваме следващия си контракт. Етър ВТ е тим с обичаи и за нас това е огромна наслада. Пожелаваме им триумф отсега нататък, вървят добре в елита, надяваме се с наша помощ - и още по-добре ", съобщи Биляна Митева.

Задоволството си от появяването на нов спонсор показаха и футболистите. " Това е огромен прогрес за нашия тим, ще има по-голяма непоклатимост за нас, футболистите, което е доста радостно. Липсваше ни един спонсор да украси фланелките ни. Очаквам още на мача с Верея с новия спонсор да тръгнем нагоре ", разяснява Иван Стоянов.

" Радвам се за новия спонсор, това е по-голяма финансова непоклатимост и се надявам клубът да продължи да се развива. Надявам се да побеждаваме все по-често. Постигнахме хубава победа над Витоша Бистрица, отиваме за трите точки в Стара Загора. Видя се в мачовете с Левски и с ЦСКА-София, че градът ни е футболен и трибуните се пукаха по шевовете. Всички почитатели са добре пристигнали, благодарим им и се надяваме и отсега нататък да е по този начин ", добави Иван Петков.

" Удължаването на контракта зависи от това по какъв начин ще работим през тази година, от взаимната ни работа. За резултатите на тима са планувани награди, наясно сме, че ви е първа година в елита, само че чакаме да работим взаимно и да се развиваме дружно ", обърна се Десислава Иванова към болярите.

Освен финансовата страна, която от клуба окачествиха като " доста добра ", от компанията се ангажират да обезпечат и два виолетови и един бял екип, както и съвременно електронно табло за стадион " Ивайло ". Таблото ще бъде доставено в най-кратки периоди, само че това зависи и от компанията, която го създава.

Проф. Камарашев напомни, че през миналото лято Общината е вложила над 200 000 лв. за възстановяване на градския стадион. Основно ремонтирани бяха двете съблекални, както и санитарните възли във всички браншове. Напълно приключен бе някогашният бранш за посетители, където бе възобновено бетонното покритие, а по условие на Министерство на вътрешните работи бе инсталирана висока ограда. Създадена бе нова зала за конференции, закупено бе съоръжение за трафопоста. С целеви средства от спортното министерство стадион " Ивайло " се снабди със модерно осветяване.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР