Компанията за онлайн кредитиране Ferratum предлага на клиентите си приятелско

...
Компанията за онлайн кредитиране Ferratum предлага на клиентите си приятелско
Коментари Харесай

Ferratum кредит със страхотни подаръци за клиентите си до Коледа

Компанията за онлайн кредитиране Ferratum предлага на клиентите си приятелско рамо и преференциални условия по заемите си през зимния сезон. Ако ви е мъчно да се справите с високите сметки, или още не сте сменили гумите на автомобила си, Ferratum е отсреща да ви подаде ръка.  

И освен това – да ви даде опция да спечелите страхотни дарове. Можете да се възползвате от заем на вноски до 6000 лева за период до 18 месеца или заем до заплата до 1000 лева за период до 45 дни може да се записва в лотария със специфични дарове.  

За ваше улеснение можете да пресметнете вноските по заема ви онлайн  

Използвайте услугите на Ferratum и повярвайте в шанса си. Можете да спечелите 20 гифт карти за извършване на покупки на стойност 300 лева, 10 гифт карти за извършване на покупки на стойност 500 лева, 5 гифт карти за извършване на покупки на стойност 1000 лева, както и 3 безвъзвезмездни заема до 6000 лева, като оставащата сума по заема на спечелилия участник се опростява. 

Ferratum не не помни и новите си клиенти, на които предлага промоционално предложение. Ако върнете сумата по заема си в границите на 30 дни, то  по него няма да ви бъдат начислени лихви. 

Друг вид е да се възползвате от заем на вноски за период на връщане от 2 до 18 месеца и суми от 400 до 6000 лева. 

Ferratum предлага заеми с напълно транспарантни условия. Всички лихви и такси са посочени ясно на уеб страницата в процеса на кандидатстване, с цел да може клиента да направи оптимално осведомен избор.  

Процесът е напълно онлайн и кандидатстването лишава 5 минути. Клиентите може да разполагат с парите, които са им нужни още в границите на същия ден. 

Периодът на акцията е до 25 декември 2022 година Прочетете повече за акцията

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР