Компанията Yota Technologies (преди това Yota Device) представи в Китай

...
Компанията Yota Technologies (преди това Yota Device) представи в Китай
Коментари Харесай

Анонс на новия Yota 3+ — старият YotaPhone с нови възможности

Компанията Yota Technologies (преди това Yota Device) показа в Китай новия смарт телефон Yota 3+. Техническите характерности на устройството са същите, като на предходния модел с два екрана. Нов миг е потреблението на фирмения потребителски интерфейс YETI 4.

Както и YOTA3, смарт телефонът разполага с два екрана. Основен 5,5-инчов AMOLED екран с резолюция Full HD и спомагателен 5,2-инчов E-Ink екран на гърба с HD резолюция. Главното изобретение в Yota 3+ са разширените благоприятни условия за монохромната матрица. Тя в този момент освен допълня главния екран, само че е и негово продължение.

Функцията App2Back дава опция за стартирането на случайно приложение на втория екран, което работи по едно и също време с приложенията на предния екран. Always-On Display режимът употребява главното предимство на E-Ink матрицата – ниска консумация при проявлението на статични изображения. YotaSnap е предопределена за извеждането на информация на E-Ink екрана, която не изчезва с изключването на смарт телефона. YotaSelfie предлага вторият екран да се употребява за снимането на автопортрети благодарение на главната камера.



Основни механически характерности на смарт телефона Yota 3+:
Процесор: Snapdragon 625Оперативна памет: 4 GBПостоянна памет: 64 или 128 GB флаш дискАкумулаторна батерия: потенциал 4400 mAhОперационна система: Android 8.1 Oreo, надградена до YETI 4
Продажбите на смарт телефона Yota 3+ стартират в средата на септември при цена към $587 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР