Компанията Xiaomi още не е анонсирала глобалната версия на смартфона

...
Компанията Xiaomi още не е анонсирала глобалната версия на смартфона
Коментари Харесай

Страхотният Xiaomi Redmi Note 6 Pro се появи в магазините преди анонса

Компанията Xiaomi още не е обявила световната версия на смарт телефона Xiaomi Redmi Note 6 Pro, само че той се появи в магазина на един от ритейлърите на Xiaomi, показал световната версия на устройството в комерсиалната площадка AliExpress. И в този момент към този момент се знаят неговите механически характерности.

Смартфонът Xiaomi Redmi Note 6 Pro е оборудван с 6,26-инчов IPS екран с резолюция 2280х1080 пиксела и съответствие на страните 19:9. Телефонът се базира на SoC Qualcomm Snapdragon 636 с тактова периодичност 2,0 GHz. Глобалната версия има 3 GB оперативна памет, 32 GB флаш диск и слот за microSD карти с потенциал до 128 GB.



Основната камера е двойна, с резолюция 12+5 мегапиксела. Предната камера също е двойна, с резолюция 20+2 мегапиксела. Захранването се реализира от 4000 mAh батерия. Поддържа се технология за бързо зареждане.

Устройството работи под ръководството на операционната система Android 8.1 Oreo, надградена до MIUI 9. При правенето на фотоси може да се употребява изкуствен интелект. Предлагат се и модели с 4 GB оперативна памет и 64 GB флаш диск.



Базовата световна настройка на смарт телефона Xiaomi Redmi Note 6 Pro коства едвам $199 . Засега телефонът се продава единствено в Индия, само че устройството има всички шансове да стане шлагер на пазара.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР