Компанията Уолт Дисни обяви, че е наредила на целия си

...
Компанията Уолт Дисни обяви, че е наредила на целия си
Коментари Харесай

Задължителна ваксинация за служителите на Уолт Дисни

Компанията " Уолт Дисни " разгласи, че е наредила на целия си почасов личен състав в Съединени американски щати да се имунизира наложително против COVID-19 до края на септември.

Това разкри АП.

От " Дисни " обявиха, че нейните чиновници ще би трябвало да показват доказателство за имунизация, преди да се върнат на работа в пространствата на компанията.
 На
На " Дисниленд " в Калифорния позволиха да възобнови работата си

Нова вяра за промишлеността

" Ваксините са най -добрият инструмент, който всички имаме, с цел да направляваме тази световна пандемия и да защитим нашите чиновници ", се споделя в изказването на компанията.

По -рано компании като Фейсбук Inc. и Гугъл на Alphabet Inc. също оповестиха, че ще изискват от чиновниците си да се имунизират против ковид, с цел да се върнат в офисите .

, хиляди чиновници изгубиха работата си. През последните три месеца на 2020-та приходите са намалели на половина в съпоставяне със същия интервал на 2019-та.

Преди пандемията увеселителните паркове на Дисни съставляваха 35 % от общата облага на компанията, чиито други бизнеси включват произвеждане на кино, телевизия и онлайн лъчение на наличие.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР