Компанията Sony е известна с това, че пуска своите телефони

...
Компанията Sony е известна с това, че пуска своите телефони
Коментари Харесай

Sony Xperia 5 V пристига с по-малко камери и нов дизайн

Компанията Sony е известна с това, че пуска своите телефони от серията Xperia 5 през втората половина на всяка година. Тези телефони нормално са публично показани през септември.

Смартфонът Xperia 5 V също се чака да бъде пуснат почти по същото време тази година. Преди това да се случи, в интернет изтече публична видео реклама на устройството.

Промоционалното видео на идния Sony Xperia 5 V беше споделено в Reddit от консуматор JB2unique (чрез Android Authority). Видеото демонстрира освежен дизайн и забележителна смяна спрямо предходни модели.

Според видеото, Xperia 5 V ще има нов дизайн. Модулът на задната камера ще бъде друг от предшествениците на телефона.

Корпусът на камерата освен ще наподобява друго, само че ще включва единствено две камери вместо три. В момента не е известно дали телефонът ще пропусне телефото или ултрашироката камера. Покритието Zeiss T* обаче ще бъде непокътнато.

За разлика от множеството смарт телефони на пазара, Xperia 5 V ще се предлага с 3,5 мм жак за слушалки – тъкмо като неговите прародители. Освен това, той ще бъде разполагаем в три цвята – бял, наследник и черен.

Серията Xperia 5 е сходна на Xperia 1 с някои дребни разлики. Но с една камера по-малко и друг дизайн, не сме сигурни дали по-новите модели ще бъдат съвсем идентични с Xperia 1 V.

Очакваме с неспокойствие още лийкове, свързани с този артикул на Sony!

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР