Компанията се утвърждава като водещ доставчик на консултации и обученияИван

...
Компанията се утвърждава като водещ доставчик на консултации и обученияИван
Коментари Харесай

Microsoft MVP награда за още един експерт на Инспирит

Компанията се утвърждава като водещ снабдител на съвещания и образования

Иван Донев има над 10 години опит в региона на SQL Server Data Platform
(снимка: Инспирит)

Иван Донев, Data Platform проектант в Инспирит и преподавател в образователния център на компанията – SQL Master Academy, получи премията Microsoft MVP (Most Valuable Professional) – „ Най-ценен експерт на Microsoft ”. Отличието се присъжда от софтуерния колос за експертиза и отдаденост при шерване на опит.

Донев е специалист в региона на SQL Server Data Platform технологиите с над 10 години опит в региона и присъединяване в редица огромни интернационалните планове. С него общият брой на наградените в България експерти става единадесет, като забавен факт е, че в екипа на Инспирит той е вторият специалист отличен с премията. Маргарита Наумова (CEO на Инспирит) е награждавана всяка година от 2010-та насам.

Наградата на Иван Донев е самопризнание и за целия екип на Инспирит, който подкрепя потребителската общественост на SQL Server в България, показа Маргарита Наумова. „ Тя демонстрира, че напъните ни не са напразни, че има изгода от шерване на опита, срещи на потребителските групи и събитията, които с такава пристрастеност организираме ”, добави мениджърът на компанията.

Наградата демонстрира, че напъните ни не са напразни, показа Маргарита Наумова
(снимка: Инспирит)

С двама отличени експерти, Инспирит затвърждава позицията си на водещ снабдител на консултантски услуги и образования за „ Analytics and Data Platform ”, с екип от международно приети специалисти, подчертаха от компанията.

„ Технологичната общественост към Microsoft Data Platform в България, а и света, е извънредно дейна и взискателна! Въпреки, че съм част от нея към този момент над 10 години, мисля, че има да дам още доста и занапред предстоят вълнуващи срещи, конференции и планове ”, показа Иван Донев.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР