Компанията с централа в Базел информира служителите си за това

...
Компанията с централа в Базел информира служителите си за това
Коментари Харесай

Фармацевтичният гигант Novartis съкращава 1400 работни места в Швейцария

Компанията с централа в Базел осведоми чиновниците си за това решение във вторник. Освен това Novartis възнамерява да редуцира 8 000 от общо 108 000 работни места в предприятията си по света, оповестява swissinfo.ch.

В отговор на питане от осведомителна организация AWP, от компанията потвърдиха вътрешното известие пред изданията на TA-Media.

В началото на април Novartis разгласи изцяло преструктуриране, с което се надява до 2024 година да спести минимум Щатски долар 1 милиард (960 милиона CHF). В центъра на процеса е сливането на обособените до момента подразделения Innovative Pharmaceuticals и Cancer Drugs.

В допълнение към адаптирането на оперативната си конструкция, Novartis също по този начин опростява световните си функционалности във финансите, човешките запаси, правните въпроси и връзките. Това ще отстрани нуждата от редица позиции в цялата компания.

„ Novartis реализира бърз прогрес в използването на тези промени в цялата организация и сформирането на множеството лидерски екипи на световно равнище към този момент е реалност “, сподели представител на международния фармацевтичен...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР