Компанията LG официално обяви, че на 3 октомври тази година

...
Компанията LG официално обяви, че на 3 октомври тази година
Коментари Харесай

Смартфонът LG V40 ThinQ с пет камери ще бъде анонсиран на 3 октомври

Компанията LG публично разгласи, че на 3 октомври тази година ще организира особено мероприятие, на което ще бъде показан новия флагмански смарт телефон LG V40 ThinQ . Това ще бъде четвъртият флагман на LG за 2018 година.

Поканите към медиите за наличие на събитието са украсени с фразата „Вземи 5“. Най-вероятно, това е намек за новите функционални благоприятни условия на смарт телефона, който ще има общо рекордните 5 камери. Предполага се, че главната камера ще бъде тройна, а предната – двойна. Тази настройка дава опция за реализирането на най-различни резултати в обработката на изображението. Ако конфигурацията на камерите в действителност се окажа такава, то и главната, и предната камера ще имат оптично нарастване на изображението.

Според изтеклата към сегашен ден неофициална информация, новият флагмански смарт телефон LG V40 ThinQ ще се базира на системата-върху-чипа Snapdragon 845 с 8x Kryo 385 процесорни ядра с тактова периодичност до 2,8 GHz и интегрирания графичен ускорител Qualcomm Adreno 630. Според слуховете, телефонът ще има 6,3-инчов екран и Quad DAC чип за първокачествен тон. Но всичко ще стане ясно по време на презентацията, която ще се състои единствено след двадесетина дни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР