Компанията Lexus заедно с биотехнологичната фирма 23andMe обявиха, че ще

...
Компанията Lexus заедно с биотехнологичната фирма 23andMe обявиха, че ще
Коментари Харесай

Lexus прави автомобили с ДНК на клиента си

Компанията Lexus дружно с биотехнологичната компания 23andMe оповестиха, че ще употребяват ДНК проби от клиентите си, с цел да основат идеалния автомобил за тях.

Японският производител даже разгласява видео, в което изяснява по какъв начин ще работи програмата. Тя се споделя Genetic Select, като започва с посещаване на клиента в дилърски център на марката. Там той дава своята слюнка и след няколко дни идва, с цел да получи автомобил, който е основан с всички особености на организма му след проучване на ДНК.

Във видеото, оповестено в YouTube се вижда момиче, което получава купе RCF, особено пригодено за нейния метод на живот. Автомобилът има огромни поставки за чаши, тонирани стъкла и седалки с формата на тялото на клиента. Заради по-ниския растеж на момичето, колата е със занижен пътен луфт.

Освен това машината разпознава ДНК-то на своя притежател, като с цел да се започва двигятелят е нужно той да оближе кормилото с език. Така колата е изцяло предпазена от кражба.

Всичко това наподобява много впечатляващо, стига, несъмнено, видеото да не беше отдадено на днешния 1 април./investor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР