Компанията GALAX обяви готовността си да попълни редиците от графични

...
Компанията GALAX обяви готовността си да попълни редиците от графични
Коментари Харесай

GALAX показа новия си видео-адаптер GeForce GTX 1070 Ti от серията HOF

Компанията GALAX разгласи готовността си да попълни редиците от графични ускорители от серията HOF с нов представител. Става дума за модела GeForce GTX 1070 Ti. За адаптера GALAX GeForce GTX 1070 Ti HOF  все още не са оповестени всички характерности, само че все пак някои детайлности за него към този момент са известни.



Според информацията все още, бъдещото устройство е лишено от заводски овърклок от кутията, само че експертите на GALAX са планували тук функционалност за форсиране посредством натискането единствено на един бутон.

Върху бялата платка се намира фирмен охладител с три бели вентилатора, оборудвани с RGB LED подсветка. Под красиво завършения кожух се крие мощен алуминиев нагревател с топлинни тръби и топлоразсейващи пластини. Задната страна на платката също е оборудвана със предпазена пластина.



За работата на видеокартата GALAX GeForce GTX 1070 Ti HOF е належащо да се включи в допълнение зареждане посредством двата 8-пинови конектора PCI-E Power. Също по този начин имайте поради, че производителя е разгласил и резултатите от теста на адаптера в 3DMark-Time Spy в нормален режим (5999 точки) и с дейната функционалност Hyper Boost OC (6340 точки), а също по този начин и в конфигурацията 2-way SLI (10045 точки).

Датата на дебюта и цената на ускорителя към момента не са оповестени от GALAX.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР