Компанията Ford показа нова версия на най-малкия си кросоувър EcoSport,

...
Компанията Ford показа нова версия на най-малкия си кросоувър EcoSport,
Коментари Харесай

Най-малкият кросоувър на Ford стана всъдеход

Компанията Ford сподели нова версия на най-малкия си кросоувър EcoSport, която е получила добавка Active към името си. Тя е насочена към хората, обичащи дейния метод на живот и е готова за придвижване по относително по-тежки терени.
Кросоувърът е получил спомагателна отбрана на долната част и на калниците, както и модифицирани решетка на радиатора и повишен път луфт. Като зяло обаче разликите със общоприетия EcoSport не са чак толкоз съществени, като това важи и за останалото съоръжение.


 Ford EcoSport will Rock You *със Славин Славчев от X Factor (ВИДЕО) Ford EcoSport will Rock You* със Славин Славчев от X Factor (ВИДЕО)
Славин Славчев има нова ария, която нашумя в последните седмици. Ние го харесваме доста и неотдавна той беше наш специфичен посетител. ...
В интериора се е появила писмен знак А на гърба на седалките, както и нови материали. Освен това, моделът е оборудван с мултимедийна система в 8-инчов екран. Версията Active получава и лети 17-цолови джанти, отбрана на задното стъкло и черен покрив.
Що се касае до техническата част на EcoSport Active, той е оборудван с 1,0-литров бензинов мотор EcoBoost, чиято продуктивност е 123 конски сили и 200 Нм въртящ миг. Моторът е комбиниран с 6-степенна скоростна кутия и система за задвижване на четирите колела. От Ford настояват, че разходът на гориво е към 6 л/100 км.


Новата версия на кросоувъра към този момент се предлага на някои пазари в Европейски Съюз, а също по този начин и във Англия, като цените започват от 23 500 евро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР