Компанията Америкън медия“ продава таблоида Нешънъл инкуайърър“. Изданието нашумя след

...
Компанията Америкън медия“ продава таблоида Нешънъл инкуайърър“. Изданието нашумя след
Коментари Харесай

Таблоидът Нешънъл инкуайърър е обявен за продажба

Компанията „ Америкън медия “ продава таблоида „ Нешънъл инкуайърър “. Изданието нашумя откакто създателят на Амазон Джеф Безос го упрекна в изнудване.

 © БГНЕС
По думите на генералния шефа на компанията, тя ще се концентрира върху развиването на нови платформи като телевизия и онлайн репортажи. Той не загатна нищо за желаната за „ Нешънъл инкуайрър “ цена, нито има ли искащи купувачи.

През февруари Джеф Безос упрекна списанието и компанията, която го издава, в шантаж. В блога си той написа, че е бил застрашен с стартирането на негови интимни фотоси, в случай че не разгласи обществено, че материалите за него в таблоида не са политически стимулирани. Изданието бе подложено на критика и поради това, че е платило на някогашния модел Карън Макдугъл, с цел да резервира безмълвие за хипотетичната си спекулация с президента Доналд Тръмп.
 Джеф Безос упрекна издателите на американско списание в опит за изнудване Джеф Безос упрекна издателите на американско списание в опит за изнудване
Джеф Безос, създателят на колоса „ Амазон “, упрекна компанията, която издава списанието "Нешънъл Инкуайърър ", че го е заплашила с стартирането на негови...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР