Комиците и приятели се завръщат - вече ще ги гледаме

...
Комиците и приятели се завръщат - вече ще ги гледаме
Коментари Харесай

Руслан Мъйнов за новия сезон на "Комиците" - какво да очакваме?

" Комиците и другари " се завръщат - към този момент ще ги гледаме всеки петък от 22 ч. единствено по bTV. Актьорът и артист Руслан Мъйнов гостува в студиото на предаването " Тази събота и неделя ", с цел да разкрие любопитни детайлности за комедийното шоу.

" Живеем в тази нова действителност такава, каквато е. Повече от ясно е за мен, че няма по какъв начин да се върнем към това, което е било. Трябва да гледаме към това, което ще бъде - и по опция с комизъм ", сподели Руслан Мъйнов.

" С обич се работи - то по различен метод не може. Аз доста се веселя, че се събрахме преди тези 15 години, с цел да можем да сме дружно ", сподели той за работата си като артист в " Комиците ".

" Всеки от нас идва с биография, никой не потегля от нулата. Всеки е извървял огромен креативен път, преди да се съберем. Всички сме се потвърдили и пред публиката и пред себе си. Имаме спокойствието, че не се постанова да се потвърждаваме един пред различен ", сподели Мъйнов за сътрудниците си в " Комиците ".

" Темата е мого сериозна, само че не може да не бъде регистрирана. Много е значимо да я има, да е вплетен. Там е доста значима границата ", разяснява той скечовете за COVID-19 пандемията.

" В залата е постоянно доста по-забавно и смешно ", добавя артистът.

" Аз виждам да намирам хубавото и позитивното. Защото нищо, което ни се дава, не ни се дава просто по този начин. Дава ни се, с цел да го преодоляваш, да научаваш избрани уроци и да продължаваш напред още по-силен ", сподели той.

Вижте какво още показа Руслан Мъйнов във видеото в.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР