Комисията за безопасност на потребителските продукти на САЩ състави списък

...
Комисията за безопасност на потребителските продукти на САЩ състави списък
Коментари Харесай

Какво лекарите в САЩ извадиха от телата на пациентите през 2022 г.

Комисията за сигурност на потребителските артикули на Съединени американски щати сформира лист на предмети, които лекарите са отстранили от телата на пациенти през 2022 година. Списък с предмети беше оповестен от Defection.

По традиция публицистите подредиха листата съгласно частите на тялото, от които са извадени предметите, а в някои случаи предоставиха мнения на пациенти, станали жертва на личното си нехайство или любознание.

Един от тях поставил две безжични слушалки в едното ухо едновременно. Друг обърка лепилото с капки за уши и го излял в слуховия отвор. Трети американец сложи копче за ръкавели в ухото си, и преди да отиде на доктор, се опита да го извади с нож, само че не съумял.

Пациентът, от чийто нос лекарите извадиха магнит, призна, че решил да го подуши и инцидентно го всмукал в ноздрата си. Друга жена пъхнала алена крушка в носа си, с цел да се пошегува с брат си, само че не съумяла да я извади сама.

От гърлото на един от пациентите се наложи да бъде извадена иглата, която другояче държала завесата на прозореца. Мъжът сподели, че е поел надълбоко мирис и… някак си глътнал острия предмет.

Към лекарите се обърнал и нумизмат със заседнала в гърлото монета.

Гениталиите на американците се оказали цели хранилища. Оттам лекарите извадили ключове, моливи, зъбци на гребен, силиконови тръби, части сапун и USB кабели. Монети, винтове, чаши, топки за голф, туби с козметика бяха открити във вагините на американки, а една жена сложи там фенерче и се изненадала, когато то заседна.

От задните елементи на пациентите са извадени освен залепени секс играчки, пластмасови бутилки от шампоан, бутилки от бира и билярдни топки. Един американец твърди, че слушалката на душа се озовала в ректума му, когато се подхлъзнал в банята и паднал по тил. Друг твърди, че си е " играл с кутия със спрей " и тя по някакъв метод се е озовала в ануса му. От дебелото черво на трети пациент са извадени два жетона за покер, които, както твърди американецът, са били там поради залог с другари. Освен това лекарите трябваше да отстранен регулируеми гаечни ключове, тоалетни четки и фрагменти от лампи.

По-рано беше обявено, че потребителката на обществената мрежа TikTok Мелани Галеаз е страдала от болки в продължение на две години, приписвайки признаците си на лаймска болест след захапване от кърлеж. По-късно се оказа, че през цялото това време дамата е ходила със пропуснат във влагалището си тампон.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР